Svar på kommentar
Publicerat den

Carro om Bortkastad tid att sova:

"De är väl bara slänga ut katterna utanför dörren och stänga så du får sova?
Vilka problem du har som GÅR att lösa : )"



Anledningen till att jag inte kastar ut dem när de stör min sömn beror på att jag är rädd för att Engla ska börja skrika igen samt att de börjar riva på tapeten. De har skött sig otroligt bra sedan vi började leka med de innan läggdags samt att de får sova med oss och jag vill inte att det ska ändras.

Innan vi lät de sova med oss låg jag vaken så gott som hela nätterna då jag kände att jag var tvungen att lokalisera de ljud som de förde. Om det var uppe på diskbänken, om de var vi fönstret, om de rev på tapeten osv. Jag kommer alltid att ha rubbad sömn verkar det som, så det spelar nog inte så stor roll om de sover med oss eller inte.

Är de med oss i sovrummet vet jag iaf att de inte håller på med jävulsskap, sen om det är värt att offra sin sömn för vet jag inte. Jag får se om jag kan komma på andra knep för att få sova.



Emma

Ett tips, strunta i om dom är på bänken eller inte. annars kommer ni bli galen å de kommer aldrig att funka. Tänk på att alla dom timmar ni Inte är hemma å vaktar på dom så är dom säkerligen på bänken, och förstår då inte varför dom vissa gånger inte får. ni blir bara stressad över de där.



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?