Svar på kommentar
Publicerat den

Anna-Maria om Why I'm doing this:
"Tyvärr Lollo så måste jag nog hålla med ovanstående, varför satsa efter att väga så lite? när du vet att du kommer få ett BMI som visar att du är underviktig?
Allt i livet handlar inte om att ha ett välvårdat yttre, utan allt handlar om att man ska må bra psykiskt, okej att man kanske tycker att man är tjock osv, men man måste lära sig att leva med att man faktiskt är född till att se ut som man gör.

Du kommer inte att må bättre av att väga så lite, tro mig!"



Du säger att livet handlar om att man ska må bra psykiskt och det är precis det jag strävar efter. Jag har aldrig tyckt om min kropp och det är anledningen till att jag vill göra det här - för att känna att jag duger som jag är, men från mina egna ögon. Det spelar ingen roll hur många gånger någon annan säger till mig att jag är fin. Jag måste känna det själv också.

Jag tycker inte att jag är tjock, men min största rädsla/farhåga är att jag ska bli det. Att jag ska acceptera att jag ser ut som jag gör och att det sedan ska gå överstyr som resulterar i att jag äter som en gris och blir fet.

Det händer ofta att jag blir deppig när jag har ätit någonting onyttigt och det beror inte på att jag har ångest över att ha ätit det, utan det är pga. ämnena som finns i det jag stoppar i mig. Att blodsockret går upp som en raket, men ner som en rutschkana (dålig liknelse kanske?). Jag måste alltså hitta bättre och nyttigare saker att stoppa i mig som kan hålla blodsockret och humöret på en jämn nivå. Sedan älskar jag att träna och om jag äter nyttigt samt tränar regelbundet kommer det resultera i att jag går ner i vikt. Eller hur?





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?