Svar på kommentar
Publicerat den

Anonym om Nätterna blir bättre:
"varför en diskmaskin? stekpannor ska ju helst inte dickas i maskin! det är väl bättre ni diskar den direkt efter ni använt den och ställer in i ett skåp:)"


Vår stekpanna är i teflon, så det är inga problem att diska den för hand. Anledningen till att vi vill ha en diskmaskin är för att det skulle underlätta för oss på många plan. Diskbänken är t.ex. för låg (den högsta punkten slutar vid min höft och jag är 1.65m) vilket gör att man får stå och huka sig. Det ger i sin tur ryggont, vilket inte är särskilt trevligt.

Katterna är även uppe på diskbänken varje kväll när vi sover och slickar i disken. Inte endast i stekpannan. Ofta har vi inte tid att diska pga. att vi slutar skolan så sent, måste arbeta med skoluppgifter osv. eller så orkar vi helt enkelt inte (mest pga. bänkens höjd). Vi känner därför att det hade varit lättare med en maskin som tagit hand om detta åt oss, men nu har vi inte råd med det så vi får helt enkelt bli bättre på att diska.



NATTIS

tack :) det ska bli jätteskoj med ett tillskott i familjen ;) jaså, försöker ni för fullt då alltså eller?



URL: http://nandersson.blogspot.com/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?