Snacka om att vara lat
Publicerat den

Det är snart lunchtid och jag har än så länge inte gjort någonting vettigt. Dum som jag är har inte ens ätit frukost då jag tycker att vi endast har äckliga råvaror hemma. Jag går alltid med på att köpa mat som jag egentligen inte tycker om bara för att den är billig. Det är en anledning till att jag ibland äter dåligt, som i sin tur leder till att Dennis blir orolig för mig.

Hittills har jag endast setat i soffan och kollat på Våra bästa år samt hängt på internet. Jag har även försökt att skriva på min uppgift, men jag hade total hjärntorka vilket gjorde att det stod helt stilla i hjärnkontoret.

För tillfället ligger jag i sängen och tänkte vila vilken sekund som helst då jag känner mig jättetrött och slut i kroppen efter igår. När jag sedan har slagit upp ögonen igen tänkte jag att jag skulle försöka mig på den förbannade uppgiften så att jag kommer igång någon gång. Jag får helt enkelt låta fingrarna glöda och skulle texten låta konstigt får jag ändra det senare. Jag är nämligen petig med hur jag skriver. Det ska låta bra. Nu får det dock låta som det vill, annars kommer jag aldrig igång.

Nej, nu tänkte jag slå ihop ögonen en stund. Det behövs.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?