Sista dagen på praktiken
Publicerat den

Om en halvtimme är det dags att hoppa på cykeln och dra sig mot praktiken. Det är som tidigare nämnt min sista dag, vilket känns skönt då jag vill gå tillbaka till det gamla - d.v.s. skolan. Det har såklart varit roligt under min tid på Kunskapsskolan även om jag inte har fått hålla i några lektioner helt själv, men jag är nöjd eftersom jag kommer att få hålla åk.6's lektioner tisdag v.10. Jag är inte på praktik då, utan jag och två killar i klassen har fått i uppgift att ha lektion tillsammans ute på en skola och jag kom överens med Jasmina om att vi skulle ha hos dem. Personalen verkade positiva till det då de skulle ha tid till att göra annat. De ville t.o.m att vi skulle hålla i lektionerna hela veckan, men det går tyvärr inte.

Det ska bli spännande att se vad eleverna säger när de får veta att det är min sista dag idag. Förmodligen kommer majoriteten inte att bry sig, men det finns en elev som under gårdagen uttryckte att hon ville att jag skulle följa med till Romme under friluftsdagen då hon skulle dit. Hon kommer säkerligen tycka att det är tråkigt, men det är så det är.

Jag har t.o.m fått frågan om varför jag inte kan jobba på Kunskapsskolan, så det verkar som att det är fler som vill ha mig där. Nu planerar jag dock inte att bli lärare.


Natten har varit orolig precis om resten av veckan och det är en anledning till att det ska bli skönt med sportlov. Fatta vad jag tänker sova! Det är det första jag kommer att göra när jag kommer hem idag, efter att ha varit till banken och satt in pengar.

Jag måste även påminna mig själv om att försöka mig på den förbannade hälsokursuppgiften. För tillfället har jag total hjärntorka, så jag funderar på om jag inte ska hoppa över den punkten jag håller på med och gå över till en annan tills hjärnan har vaknat.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?