Så gott som klar
Publicerat den

Dennis är nu i skolan och jag har precis blivit klar med städningen. Det var först tänkt att jag enbart skulle diska, men det slutade med att jag också tog hand om dammsugning, torkning av bord och bänkar samt rengöringen av kattlådan.

Det enda som behöver göras innan det är dags att åka är att packa ner kattmat, klösbräda samt småsaker som smink och borste - annars är jag så gott som klar.

För tillfället sitter jag i soffan och väntar på att håret ska torka. När det har gjort det är det dags att sminka sig samt borsta håret. Om jag kommer att blåsa det vet jag inte då jag inte vill slita på håret. Det är fyra timmar kvar innan jag ska göra mig i ordning för bussen, så jag behöver inte känna mig särskilt stressad när jag tänker efter.

Den tiden som är kvar tänkte jag ägna mig åt skolarbete. Det gäller att passa på när man har tid, istället för att bara sitta bort den. Frågan är nu bara vilken uppgift jag ska ta. Om jag ska prioritera HLR-uppgiften eller den som ska vara klar 12/3. Det visar sig.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?