Ring ring
Publicerat den

För Er som inte vet eller har märkt det så föddes jag med skomakartummar. Det har många gånger varit jobbigt då jag t.ex. haft svårt för att sms:a, hålla i tunna saker som synålar, använda dosor med sticks m.m.

Efter att ha kollat igenom gamla foton har jag insett att jag passar mycket bättre i ring (i läppen) och under morgonen försökte jag att byta ut staven, men eftersom kulan till ringen är så pass liten hade både Dennis och jag problem med att sätta i den. Vi började med att prova att sätta ihop ringen då jag inte hade den i munnen och Dennis lyckades, men vi misslyckades båda när det kom till att försöka sätta i den när jag väl hade den i munnen.

Dennis har föreslagit att jag ska ta med ringen till Magic Lines (piercing-/tatueringstudio här i Västerås), men jag har ingen lust att behöva gå till en studio varje gång jag känner för att byta från stav till ring utan jag vill klara av det själv. Det är dock för pillrigt, så jag antar att jag kommer att få träna måååååååånga gånger innan jag kommer att lyckas med det.

Det är vid såna här tillfällen som jag önskar att jag var som alla andra som har normala tummar. Nu säger jag inte att mina är onormala, men pga. deras storlek har jag svårt för att genomföra vissa grejer. Som det här! En så enkel sak som att sätta i en ring i läppen är en kamp för mig.



Anonym

finns percing tångar som man håller i kulan med och sätter fast den tar två sek så är det klart. Kanske är värt att köpa för din del.



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?