Övertid
Publicerat den

Dagen har varit riktigt rolig trots att Jasmina och jag blev tvungna att stanna kvar längre. Som jag skrev igår ska Kunskapsskolan (min praktikplats) ha friluftsdag fredag nästa vecka, men pga. att det är stressigt att hinna med allting hade Jasmina inte hunnit med att placera ut eleverna på olika aktiviteter, så det har jag fått göra idag. Skolan består av 20st klasser med ca 20st elever i varje, vilket innebär att det är över 400st elever på skolan. Det tog mig 4h att bli klar, men det återstår fortfarande en del arbete.

Efter dansen imorgon (som för övrigt är elevledd) kommer jag att sätta mig ner och föra in allt på datorn. Jag kladdade nämligen på klasslistorna idag, så jag har jobb framför mig även imorgon.

Utöver det här med friluftsdagen har jag fått vara med och lämna omdöme på åk.8. Det är dans som står på schemat denna och nästa vecka, så det blir mycket omdömen - mycket skrivande. Jag har dock inget emot det så länge jag får med alla. Idag missade jag betydligt mindre än jag gjorde igår (?).

För bara 32 min sedan kom jag hem, vilket innebär att jag stannade kvar till kl.17 när jag egentligen hade fått kunna gå hem kl.16. Jasmina och jag kommer dock väldigt bra överens och vi agerar nästan som kompisar (enligt mig), så det gjorde ingenting. Hon är trevlig, så jag stannade gärna kvar och hjälpte henne vilket hon uppskattade då hon aldrig hade hunnit med detta själv.

Än så länge har jag inte hunnit med mer och vad som återstår för mig ikväll är att diska samt duscha. Vad som händer efter det vet jag inte. Förmodligen mat och arbeta med en av mina uppgifter i hälsokurserna (vilken kurs den nu tillhör?).





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?