Onsdag
Publicerat den

Efter en lång dag på praktiken är jag nu hemma och har precis ätit en tårtbit samt druckit ett glas juice så att jag ska piggna till inför lägenhetsvisningen som vi ska på kl.19. Vi kommer att åka ifrån lägenheten om ca 1 h och går sedan från stan till visningen. Det är inte alltför långt därifrån, så vi ska hinna hitta dit på ca 15 min. Jag vet nästan exakt vart det är någonstans. Dock inte vilken byggnad.

Praktiken idag har varit bra då jag har haft fullt upp med att bedöma åk.9's danskunskaper samt att jag har fått sortera blanketterna för friluftsdagen som infaller den 25:e. Under morgondagen kommer jag antagligen att få dela in vart alla ska vara, vilket känns blandat då jag inte vet hur jag ska lägga upp det. Förhoppningsvis kan Jasmina och jag hjälpas åt då jag inte vet hur de har tänkt att det ska vara.

Dagen har inte varit särskilt speciell egentligen, utan nu sitter jag i köket och väntar på att klockan ska gå så att vi får åka och titta på lägenheten.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?