Nya skor
Publicerat den


För någon vecka sedan gick mina skor sönder vilket har resulterat i att mina fötter har varit blöta så gott som varje dag sedan dess. Det har gått så långt att jag igår fick gå med plastpåsar på fötterna för att hålla dem torra. Det är nämligen så att limmet har lossnat på den vänstra skon (limmade ihop det med Karlssons Klister, men det släppte lika snabbt) medan det är ett hål på 1 dm på den vänstra hälen. Man kan se mina strumpor om man kikar in i hålet.

Mamma har nu erbjudit sig att köpa ett par nya skor till mig och efter att ha sett mig omkring har jag bestämt mig för dessa (bild ovan). Min erfarenhet av mockaskor är att det är det slitstarkaste materialet (förutom gummistövlar?), men att det inte är särskilt vattentätt om man utsätter sig för att gå i vattenpölar samt slask.

Våren-04 köpte jag ett par svarta mockaskor med klackar som jag skulle ha på mig på skolavslutningen (7:an). Paret äger jag än idag och den enda skråman som finns på de är att ca 1 cm av tyget på tån har lossnat, annars är de i perfekt skick. Jag har t.ex. bara behövt klacka om de två gånger under de 6 ½ år som jag har haft de. Jag anser därför att mockaskor är bäst och därför väljer jag dessa. Får hoppas att klackarna inte har ihjäl mig nu när det är så mycket snö bara. Det ska nog gå bra. Jag har gått i klackar under vintern tidigare.

Tack, mamma.







Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?