Nya hårfärgen
Publicerat den

Håret är nu både torrt samt borstat och jag måste erkänna att jag för första gången på länge är missnöjd med resultatet. Jag hade väntat mig att håret skulle se likadant ut som det gjorde sist jag färgade håret med denna färg - d.v.s. innan jul, men så blev det givetvis inte.

Som Ni ser blev det inte rött, utan det blev brun/lila vilket kanske inte är så konstigt när jag tänker efter. Jag googlade nämligen på hårfärgen jag precis använt och upptäckte att det är en brun/röd nyans. Det kan förklara varför det blir så mörkt när man precis har färgat. Färgen brukar dock blekna efter några tvättar och det är inte förrän då det faktiskt är snyggt.

Nästa gång jag färgar håret kommer jag att välja ett nytt märke samt en ny nyans. Jag vet dock inte vad jag ska välja då jag inte vet vad som är bra. Färgen jag egentligen är ute efter är knallrött, men jag har aldrig lyckats hitta dessa i butik eller så har jag varit för feg att använda dem.

Efter att denna färg har växt ur kommer jag alltså inte att använda den fler gånger, utan det får bli någonting annat. Frågan är bara vad.

Någon som har några tips på bra, permanenta färger? Röda alltså.

Nu får ursäkta att jag är osminkad, men jag hade inte orken att kladda ner ansiktet bara för att ta ett sketet foto.



Rebecca

finfint ^^,



URL: http://rebeckhaam.blogg.se/


manda. :)

Fint! :)



URL: http://sunshe.blogg.se/


karin

Vilken fin design, har du gjort den själv? kram



URL: http://lifeofkee.blogg.se/


rebecca

härlig blogg! :)



URL: http://magicstory.blogg.se/


Maja

snyggt!



URL: http://mcaria.blogg.se/


Jennifer

gullig chey!



URL: http://jenniferiqbefriad.blogg.se/


Anonym

http://www.styletower.com/sv/product/1071/Hartoning-UV-rod



URL:


maria

sv: där ser man, hehe :) nej jag känner inte igen dig heller faktiskt xD



URL: http://marianordvall.blogg.se/


Sara H

Shit alltså, är inte ditt hår ganska slitet nu med all färgning? Tanke på att du har blekt många ggr och en ganska rejäl färg som röd och svart och sen blekning på det igen 2 ggr typ. Hur är ditt hår nu? Du måste ju ha ganska tjockt hår så det är därför det tål mycket eller?



Jag funderar på att försöka ev bli lite ljusare i håret men vill helst inte bleka det då det sliter på det så mycket. vet inte hur mycket mitt hår pallar mer alltså =/ ?



URL: http://sarishaglis.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?