Meet the parents - little fockers
Publicerat den

Efter att varmt bad väntar jag nu på att håret ska torka så att jag kan göra mig i ordning. Vi har nämligen bestämt aktivitet för kvällen: vi ska gå på bio!

För en stund sedan gick jag in på SF's hemsida på skoj för att se vilka filmer som går just nu och jag upptäckte då att sista föreställningen av Meet the parents - little fockers går ikväll, så jag föreslog att vi skulle se den. Dennis samtyckte, så biljetterna är nu bokade och kl.20:15 sitter vi i salongen.

Promenaden som jag tidigare pratat om kommer vi att ta på vägen till och från bion (tar ca 45 min tur och retur). Vi måste dock ta oss en sväng till någon affär och köpa godis innan då jag tycker att det är så förbannat dyrt att köpa det där.

Vi får se vad vi hittar på tills det är dags att bege sig till stan, men nu ser jag fram emot kvällen då det var länge sedan vi hittade på någonting som inte involverat att sitta på arslet hemma i soffan. Jag tror och hoppas att filmen är bra. Har någon av Er sett den?





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?