Mardrömmen
Publicerat den

I föregående inlägg skrev jag kort om att jag under natten/morgonen haft en mardröm och jag tänkte att jag skulle dela med mig av den:

Drömmen utspelade sig på min nya skola som jag antar var ett universitet eller en högskola då byggnaden var gigantisk samt att Dennis f.d. klasskamrater Henrik och Jacob nu gick i min klass. Eftersom det var min första dag hade han erbjudit sig att följa med mig för att försäkra sig om att jag skulle hitta rätt sal i tid.

När vi kom fram träffade vi på Henrik och Jacob i korridoren och vi började som väntat att prata med dem. Strax innan vår lektion skulle börja var Dennis tvungen att gå hem. Till en början tänkte jag inte så mycket på det, men när han gav mig en halvdaskig hejdå-puss började jag misstänka att någonting var fel.

Till en början lät jag det vara eftersom han under tiden med oss på skolan hade varit väldigt pussjuk och kramgo, men efter ett par minuter kände jag att var var tvungen att prata med honom. Jag sprang genom hela skolan och ut på skolgården för att sedan stoppa honom. Han stannade och sade då att han för tillfället inte ville prata med mig då jag förmodligen inte ville höra vad han hade att säga.

Jag förstod direkt vad det var han försökte säga, så jag frågade:"Är det slut?". Han sade då att han var trött på att behöva betala allting för mig och att det kanske var bäst att vi gick skilda vägar.

När jag kom tillbaka till skolan berättade detta för Henrik och Jacob blev de alldeles ställda. Ingen av oss förstod någonting.

Vid nästa lektion loggade jag in på msn och upptäckte att Dennis var online. Han hade då bytt namn till KKKK och hade nu en bild på en f.d. kompis till mig (Jeanette). Jag förstod då att det inte endast handlade om pengar, utan om att jag kanske hade träffat någon annan.

När jag vaknade imorse var jag väldigt chockad och Dennis fick lov att trösta mig en stund innan jag klev upp. Innan han vaknade av att jag grät låg jag och funderade över hur vi skulle lösa det här med lägenheten. Vem som skulle få ta vad osv. Sen kom jag på att det hela var en dröm. Det kändes bara så verkligt.

Det hade varit fascinerande att få veta varför jag drömde detta, men det skulle kunna vara en form av flaschback då det var ungefär såhär det gick till när Björn lämnade mig. Han påstod att det berodde på det ena när det egentligen berodde på det andra.

Jag har under dagen inte kunnat sluta tänka på detta och ett tag kände jag för att bara ta bussen någonstans (förmodligen till Erikslund för att köpa klösbrädan) och inte höra av mig till Dennis. Det kändes som att jag behövde vara för mig själv en stund och tänka, men efter att ha pratat med honom om detta så struntade jag i det och gjorde honom sällskap hem istället. Nu känns det mycket bättre, men jag är fortfarande rädd. Mardrömmar har slagit in tidigare.







Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?