Livräddning och 1-årsdag
Publicerat den

Efter en sömnlös natt sitter jag nu i soffan sedan 25 minuter tillbaka och funderar på vad jag ska göra tills Dennis har klivit upp. Jag tänkte nämligen vänta med att äta frukost tills han har vaknat då vi för det första börjar dagen samtidigt (kl.13) och sedan är det vår 1-årsdag idag.

Dagen kommer att se ut så att vi runt kl.11:00 beger oss till stan för att sätta in kontanter på mitt konto. Dennis har aldrig gjort det tidigare, så jag ska visa honom hur det går till. När vi är klara på banken tänkte jag att vi skulle ta oss en sväng till Konserthuset så att jag får äta. Det är pannkakor idag (!).

När jag sedan har ätit klart är det inte många minuter kvar tills det är dags att bege sig till skolan, men innan dess tänkte jag att vi skulle svänga förbi vid bion och hämta ut våra biljetter inför kvällen så att vi inte glömmer det sen. De ska nämligen vara uttagna senast kl.20:00 (enligt bokningen), d.v.s. 30 min innan filmen börjar och jag vet inte om vi orkar vara där så tidigt. Då är det bättre om vi hämtar ut dem när vi ändå är på stan så att vi slipper stressa med det sen.

Vad som gäller för mig idag är livräddning med en klass i åk.1. Anledningen till att jag måste medveka på den beror på att det är det moment som saknas för att jag ska få betyg i Idrott och hälsa A. I Falun läste man nämligen den kursen i åk.1 och åk.2, men så gör man inte på andra skolor vilket innebär att jag har missat detta moment.

När livräddningen är klar kommer jag som sagt att få mitt betyg och eftersom mitt omdöme från Falun var VG (pga. dålig närvaro på slutet) är det förmodligen vad jag också kommer att få i betyg. Nu satsar jag visserligen på MVG i alla ämnen, men eftersom jag läst IdhA på en annan skola än min nuvarande finns det inte så mycket att göra åt saken än att klara livräddningen.

Efter skolan kommer jag att bege mig hemåt och invänta Dennis
(vet inte när han slutar). När han sedan har kommit hem är det dags för mat och fram mot kvällen ska vi som tidigare nämnt på bio. På vägen dit kommer vi såklart att köpa snacks och när jag ändå är inne på det ämnen tänkte jag att jag skulle svara på Jennys fråga:

Anledningen till att jag fortfarande äter sötsaker trots att jag vill slimma kroppen beror på att man nödvändigtvis inte behöver sluta med det man tycker om, utan grejen är att man måste göra sig av med kalorierna man stoppar i sig.

Sedan brukar sötsuget vara på topp kring mensen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?