Lägenhetsvisning
Publicerat den


Under dagen hittade jag en lägenhet på Blocket som jag fann intressant. Det var en 1 r.o.k på 45 kvm för 4100kr/mån. Jag mailade därför till annonsören och frågade om den fortfarande är ledig och jag fick då till svar att vi är välkomna på visning onsdagen den 16/2 kl.19.

Det ska bli spännande att se hur den ser ut och om möjligheten finns att vi kan säga upp vår lägenhet hos Kvarnvreten omgående och flytta till denna istället slår jag till direkt. Nu är det dock inte säkert att vi får den bara för att vi ska på visning. Det kanske ska dit fler, det vet ju inte jag.

Jag håller dock tummarna för att vi är de första som ska kika på den och att den är fräschare än den vi har nu. Är den det ringer jag till Kvarnvreten direkt och frågar om vi kan säga upp denna omgående pga. flytt. Då måste vi försöka få flytthjälp också, men det borde inte vara några problem.



Anonym

tänk på att katterna kan bli mer rastlösa om du flyttar till mindre lägenhet.......



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?