Hur tänker svenska folket?
Publicerat den

För Er som inte har hängt med har jag under flera veckors tid sett fram emot kvällens deltävling av melodifestivalen då Anders Fernette skulle delta. Nu ansåg dock svenska folket att hans låt var den sämsta för ikväll, vilket jag inte kan hålla med om. Enligt mig var Lasse Stefanz absolut sämst följt av Melody club och Linda Bengtzing. Nu gick hon av någon anledning till final. Förmodligen för att hon så gott som kopierat Lena Ph's outfit och hår från hennes uppträdande år 2004. Tänkte Ni på det?

Det bästa bidraget för kvällen enligt mig var Linda Pritchard med låten alive. Hon platsar definitivt i Eurovision song contest och jag ser en god chans att komma i top-10. Det brukar dock inte gå särskilt bra för Sverige under Eurovision, så någon vinst tror jag inte att det blir om hon går vidare dit.

Det ska bli spännande att se andra chansen sen då många av bidragen som har gått dit borde ha gått till final, om Du frågar mig. Ett av dessa bidrag är t.ex. Linda P's då jag ansåg att hon har varit bäst under hela tävlingen, men det är sedan tidigare känt att svenska folket tänker skruvat.

Om jag hade fått välja ordning på kvällens bidrag hade Julia Alvgard och Linda Pritchard gått direkt till final medan Anders Fernette hade fått med sig Nicke Borg till andra chansen. Nu är det dock inte jag som bestämmer, utan de som röstar/röstat.

Nu ser jag fram emot kommande program då det ska bli roligt att se om fler dåliga bidrag går till final eller om svenska folket röstar fram de bidrag som faktiskt varit bra. Det känns dock som att det är lite sent påtänkt.

Vad tycker Ni andra om årets melodifestival?




Sabina

Ja kollade inte för att det var allt för dåliga artister/grupper med i lördagens mello.



URL: http://smebacksflikka.blogg.se/


Sannie

jag tyckte kvällens bidrag var inte så bra. Sen förstod jag inte varför Linda bengtzing kom vidare, låten var ju inte ens bra? Nog för att hon har sina fans som röstar bara för att det är... HON! precis samma sak med danny.. tex ;O



URL: http://sannie.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?