HM
Publicerat den

För inte så länge sedan klev Dennis och jag innanför dörren efter att ha varit en sväng på stan. Vi hamnade först på H&M då jag ville utnyttja mitt presentkort, vilket jag också gjorde. Det tog dock ett tag innan jag kunde bestämma mig för vad jag ville ha, men jag lyckades till slut.

Det första plagget jag roffade åt mig var en blus som Dennis tyckte var fin - en röd. Plagg nummer två blev en svart klänning i ungefär samma stuk och sist men inte minst en cardigan.

Kläderna är provade och min favorit är helt klart klänningen då jag fullkomligt älskar att visa benen av den anledningen att jag tycker att jag får snygga vader/smalben av att gå i högklackat. Jag känner mig även mer kvinnlig av att gå i klänning och kjol. Anser nämligen att jag ser ut som ett fläskberg i byxor.

Här kommer kläderna:


Klänning 50:-


Blus 75:-



Cardigan 149:-



Mizca

Vad jobbigt att behöva genomgå en abort, men jag förstår dina tankar där. Visst, du valde själv att ta död på fostret som skulle bli människa som du själv skrev, ett liv men i detta fallet känns det bättre (fel ord men kommer inte på något annat) att göra det när det ännu inte utvecklat organ på "riktigt" än att låta det födas och växa upp och bli några år innan fadern skulle döda henne/honom som du skriver.

På något vis känns det mer oacceptabelt att döda en levande varelse utanför magen än i magen. Konstigt nog.



URL: http://www.mizca.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?