Hemmagym
Publicerat den

Under dagen har jag försiktigt tänkt på vad jag ska göra med mitt skadestånd och jag tror att jag har bestämt mig för att skapa ett hemma gym. Jag tycker nämligen att det är tråkigt att gå till vanlig gym och tror att det skulle kännas bättre för mig att kunna utföra min träning hemma. Nu är det visserligen dyrare att göra detta, men det ska kännas bra också och jag tror ändå att detta är det som är det bästa alternativet för mig.

För tillfället har jag en pilatesboll, ett hopprep, en yogamatta och ett par hantlar. Jag kommer att utöka med en Total Core

En Ab Cirle Pro

Och en Ab DOer Twist

Dessa maskiner tränar de områden som jag anser vara värst på min kropp: magen, kärlekshandtagen samt låren och rumpan. Jag har en bekant som har använt sig av Ab DOer Twist och enligt henne fungerar den. Man måste bara ta sig tid att använda den, så jag tänkte att jag skulle göra ett försök med alla dessa maskiner. Det kan vara värst det.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?