Hela natten lång
Publicerat den

Efter att ha varit uppe i 20 min och redan hunnit med att både klä på mig, tvätta håret och äta frukost (julskinka) är det snart dags för mig att blåsa håret oc sminka mig för att sedan cykla iväg till praktiken i den härliga snön *ironi*.

Natten till idag har varit en av de bästa nätterna på länge då jag fick sova relativt bra. Jag tror att det berodde till stor del på att jag bytte nattlinne. Om nätterna brukar jag nämligen sova i det gråa nattlinnet jag köpte på mellandagsrean, men det är så komplicerat att sova i det då den har inbyggda kupor utan byglar. När jag sover brukar kuporna nämligen hamna ur kurs (eller hur man ska förklara), så jag får ligga halva nätterna och korrigera dem.

Inatt bytte jag ut mitt nattlinne mot ett träningslinne som jag brukade sova med innan jag köpte det gråa. Det visade sig att jag gjorde rätt val då jag kände att jag kunde vrida och vända på mig hur mycket jag ville utan att behöva sätta någonting på plats.

Nu behöver det såklart inte enbart bero på att jag bytte nattlinne, utan det kan också bero på att jag låg närmare Dennis eller att jag åt ordentligt några timmar innan läggdags.

Gud, vad jag pratar mycket om sömn här i bloggen. Det har dock blivit så då det är det enda problemet nu utöver att jag känner mig stressad med mina uppgifter. Jag kommer att sitta uppe med den idag om jag så ska behöva vara uppe hela natten. Jag måste seriöst bli klar någon gång.

Nu tackar jag för mig och avslutar detta inlägg då jag måste blåsa håret samt sminka mig så att jag inte behöver stressa iväg sen.



Alexandra

gott med julskinka :D



URL: http://alexandrareichert.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?