Förslag på aktiviteter
Publicerat den

Det blev en tidig morgon för mig då jag vaknade av att katterna var uppe på diskbänken och rotade i disken. Vid den tidpunkten sov jag väldigt bra och relativt tungt (är lättväckt), men eftersom det lät som att de hade sönder någonting sprang jag upp ur sängen för att ta mig en titt.

Katterna syntes inte till, så jag gick in i badrummet istället. De brukar nämligen hålla till där när de har gjort någonting de inte får och givetvis satt Eira mellan badkaret och lådan. Det var dock för sent att skälla på henne nu eftersom jag inte tog henne på bar gärning, men hon avslöjade sig själv iaf.

Efter detta kunde jag inte sova längre då jag hade alldeles för mycket i huvudet. Dennis och jag hade nämligen en diskussion under kvällen angående det här med helger. Att vi hittar på alldeles för lite saker tillsammans och att helgerna inte längre är roliga eftersom man bara sitter av dem.

Tankarna snurrade och det kändes nästan som att det är mitt fel att vi inte gör någonting trots att vi är lika dåliga på att komma med förslag. Under den timmen som jag nu har varit uppe har jag googlat efter aktiviteter och kommit på två stycken som vi skulle kunna göra idag. De kostar visserligen pengar, men summan är inte särskilt stor och det kan därför vara värt det.

Dennis fullkomligt älskar datorer, men han har även ett stort intresse för det militära - flygning. Ett av mina förslag är alltså att vi åker till flygmuseumet här i Västerås och tar oss en titt. Museumet är endast öppet på söndagar mellan kl.12-16, så vi kanske ska passa på ? Inträdesavgiften är 50:- och det tycker han säkert är värt det.

Mitt andra förslag är att vi åker ut till Loppisfynd - en loppmarknad som är öppen sju dagar i veckan. Nu har vi som sagt inte stormvis med pengar, men det kan vara skönt att få komma ut och röra på sig. Jag tycker själv att loppis och marknader är roliga, så detta kanske är en aktivitet anpassad mest för mig.

Under gårdagskvällen kom vi överens om en aktivitet, nämligen filmkväll. Det går två stycken filmer på tv: Hancock och Hitch. Den sistnämnda har jag på VHS, men eftersom vi inte har någon spelare kan vi inte se den och vi väljer därför att se den på tv. Hancock har vi nyligen sett och har därför ingen lust att se den igen.

Till kvällen tänkte jag försöka smöra till mig en påse godis eftersom snacks hör till när det är filmkväll, enligt mig.

Dennis ligger för tillfället och sover, så jag väntar bara på att han ska vakna. Han brukar stiga upp ca 1-1 ½ h efter att jag klivit upp då han tycker att det är tomt utan mig. Han borde alltså vakna om kanske 30 min, men han kommer säkert att sova längre bara för det. xD

Det ska bli spännande att se om han nappar på något av mina förslag. Filmen är vi överens om, men om vi åker till museumet eller går på loppisen är oklart. Vi får helt enkelt se om han känner för något av det. Skulle han göra det blir det nog museumet. Mig spelar det faktiskt ingen roll så länge vi hittar på någonting. :)



anna

varför umgås ni inte med era respektive vänner? inte konstigt man tröttnar om man umgås med varandra varje dag



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?