Dag 23
Publicerat den

Om jag fick en önskan


Om jag fick en önskan där jag kunde önska mig vad som helst i hela världen så hade det blivit att jag i mitt förlutna hade tänkt annorlunda. Som jag skrivit tidigare så har jag tagit så många dumma beslut samt gjort många misstag som jag önskar att jag aldrig hade behövt gå igenom.

Det är klart att det förflutna delvis har gjort en till den man är idag, men jag önskar att jag slapp gå igenom allt lidande. Jag kan lägga handen på hjärtat och säga att ingen där ute hade velat byta liv med mig, för det liv jag har levt tills idag har varit (för mig) kaotiskt. Det har varit otroligt tufft och jag har fällt många tårar över allt som hänt. 

Det var nog inte såhär mina föräldrar hade tänkt sig att jag skulle bli - och inte jag heller för den delen. Nu säger jag inte att jag ångrar den jag är, utan jag ångrar den jag har varit. De beslut jag tagit.

Jag försöker dock att blicka framåt och jag har lärt mig av det förflutna. I framtiden kan jag bara göra det så mycket bättre och verkligen ha mina tidigare "erfarenheter" i åtanke innan jag gör någonting.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?