Besöka stan
Publicerat den

Denna morgon skiner solen vackert, så Dennis och jag kommer att ta oss en sväng ner till H&M. Jag tänkte nämligen använda presentkortet jag fick av hans föräldrar då jag känner att jag vill ha en gardigan. Det ligger endast en långärmad tröja i min garderob, så det behövs fyllas på med fler.

Vi måste även köpa kattmat då den snart är slut, så det kommer att bli en visit till Hemköp också. Det kan hända att vi ramlar in på fler butiker om Dennis känner för det. Oftast när vi är nere på stan vill han t.ex. gå in på GAME, så vi kommer säkert att hamna där en snabbis.

Vad som kommer att hända utöver det kan jag inte svara på eftersom klockan bara är 09, utan vi får vänta och se. Förmodligen kommer jag att diska samt att arbeta med min engelska. Jag är inne på slutet nu, så den är snart klar. Sista inlämningsdagen har dock gått ut, men vi brukar få göra så att vi istället får maila vår uppgift till läraren. Detta är den första uppgiften som jag inte lämnat in i tid och vi är dessutom ute på praktik, så jag tror inte att det är superbråttom. Jag ska dock försöka bli klar med den nu i helgen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?