Alla hjärtans dag
Publicerat den

Eftersom det är alla hjärtans dag idag fick jag för en stund sedan för mig att köpa någonting till Dennis trots att jag lovat att inte göra det. Han tycker nämligen att jag skämmer bort honom för mycket, vilket jag inte håller med honom om.

Det hade känts så fel att låta honom gå utan. Ungefär som att låta bli att köpa julklappar till sina nära och kära. Jag tog därför en sväng till Ica för en stund sedan och i påsen med mig hem låg en nalle, en operatårta, choklad och en bukett med vita rosor. Anledningen till att det fick bli vita berodde på att de röda såg så skabbiga ut, så jag valde vitt istället. Jättefina.

Dennis kommer hem om ca 2 h och jag har då planerat att vi ska äta hemmagjord potatisgratäng med kokkorv (i brist på annat) och grekisk sallad. Jag glömde dock att köpa majs, så vi måste svänga förbi Ica och köpa det. Annars är salladen inget god. Det ska vara sallad, gurka, tomat, majs och dressing. Mums!

Vi får se vad han säger när han kommer hem, men jag är övertygad om att han kommer att säga:"Men, gumman da! Inte behövde du köpa någonting". Så säger han alltid när han får någonting av mig. *höhö*



Anonym

fast det du säger är grekisk sallad är inte grekisk sallad..i grekisk sallad är det ju gurka tomat oliver fetaost rödlök och grön paprika och olivoja



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?