Freaky friday
Publicerat den

Den första praktikveckan har varit förvånansvärt rolig av den anledningen att arbetsuppgifterna har varit relativt enkla samt att dagarna har varit väldigt korta - cirka tre och en halv timme. Denna dag bestod som vanligt av dans. Dock inte med eleverna, utan med min handledares treåriga barnbarn Isolde - som jag förövrigt fick agera barnvakt åt. Vi försökte dansa i den mån vi kunde (med tanke på att det kan vara svårt att hänga med i den åldern i och med att det går snabbt), gungade i ringarna som finns i idrottshallen, spelade på mobilen (där man skall färglägga olika figurer) samt lekte olika lekar. Isolde hade så roligt att hon frågade sin pappa (som också arbetar på skolan) om jag fick följa med henne hem och leka. Gullunge. Svårt att föreställa sig att man kunde ha haft en jämngammal dotter/son om situationen hade varit annorlunda.

Det enda som har varit jobbigt slash irriterande denna fredag var lunchen. Det serverades nämligen glass med chokladsås (till efterrätt of course!), men man var tydligen tvungen att hämta sin glass samtidigt som man hämtade mat - vilket jag inte hade någon som helst aning om.
Det är enligt mig smidigare att ta det senare så att man är försäkrad om att man verkligen orkar. Jag blev hur som helst tillsagd om detta av två lärare (eller om de var så kallade mattanter) och eftersom jag är den som inte vill gå emot regler bestämde jag mig för att ställa ned muggen och återgå till bordet. Min handledare frågade då om jag inte ville ha glass och jag förklarade då vad som hänt. Hon gick då till serveringen och kom tillbaka med två muggar - en till mig och en till henne...





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?