Feel the feet
Publicerat den

Det har varit en relativt lugn dag. Det enda som har varit jobbigt, så att säga, är värken i fötterna efter att ha dansat samt varit utan skor under tre timmar. Man riktigt känner hur det ömmar på undersidan precis nedanför tårna. Det är dock ingenting som man inte kan stå ut med. Det är som med det mesta - det går över eller löser sig. Det skall bli spännande att se vilka aktiviteter som står på schemat när vi kommer tillbaka efter lovet. Min handledare sade under gårdagen (till eleverna) att jag eventuellt kommer att hålla i en eller flera lektioner - looking forward to that!

Någonting annat som skall bli spännande och framförallt roligt är känslan av att inte behöva stressa när det kommer till skolarbetet. Har lyckats avverka två stycken uppgifter denna vecka, vilket innebär att det endast återstår släpande uppgifter i marknadsföringen och samhällskunskapen (hade tidigare i hälsopedagogik också). Skall försöka bli klar med så mycket som möjligt innan avslutningen om två veckor. Man skall inte behöva studera under loven och målet är därför att vara i fas senast vecka femtioett. Det återstår dock att se om det verkligen blir så, men motivationen är i princip på topp vilket är en bra förutsättning.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?