Hate being apart
Publicerat den

Kan inte säga annat än att helgen har varit underbar. Det var dock synd att den skulle behöva passera så fruktansvärt fort - speciellt när vi inte kommer att ses på två veckor! Det är tur att det snart är lov, säger jag bara. Då kan vi spendera mer tid tillsammans utan att känna stress över att det snart är dags att återgå till skolan.

Vi har faktiskt inte gjort någonting särskilt de senaste dagarna, utan vi har fokuserat på att bara ta det lugnt och njuta av varandras sällskap. Det var tänkt att vi skulle ut på krogen i fredags för att dansa (eftersom det inte blev av senast), men vi valde att stanna i lägenheten av den anledningen att vi inte var överens när det kom till att fira en bekant från Dennis före detta skola (a.k.a. förfest - som vi blev inbjudna till genom en av hans kompisar). Han är den som gärna är social samt träffar nya människor medan jag är raka motsatsen. Har inget direkt behov av att umgås med andra - särskilt inte människor som man tidigare aldrig har träffat. Det känns bara allmänt obekvämt.
Det enda som inte upplevs som ett stressmoment är att umgås med de som står mig närmast. Det skall dock helst vara en person åt gången. Hur det kommer sig är svårt att svara på eftersom det har varit så i över ett decennium, men skulle gissa på att det beror på att jag känner mig mer trygg med en person än med flera.

Det känns som att det var lika bra att planerna blev ändrade av den anledningen att vi inte hade orkat dansa. Vi klämde nämligen i oss tacos - mer än vad vi egentligen behövde, så man orkade nästan inte kliva ur soffan. Det hade sett skapligt roligt ut med två tokstollar som stelt försöker dansa med magarna i vädret.
Det var trevligare och framförallt ljusår mysigare att vara hemma och njuta av den goda maten samt det goda sällskapet.

Nästkommande dag valde vi att spendera i vardagsrummet av den anledningen att Dennis tyckte att vi skulle fortsätta med tv-spelet (Tomb Raider - underworld). Det var som vanligt väldigt roligt, men vi kände att vi behövde en paus framåt kvällen så det blev bullbak - lussebullar! Kan hända att vi kikade på en och annan film. Minns inte riktigt eftersom vi fokuserade på att bara njuta av varandra.

Det hände ingenting särskilt på söndagen, utan vi fortsatte att spela tv-spel. Vi kände dock att vi behövde ägna en stund åt studierna, så vi tog varsin laptop (har två stycken - en egen och en lånedator från skolan) och arbetade på uppgifter som skulle ha varit klara för dagar/veckor sedan. Dennis blev klar med sin historia medan jag endast kom halvvägs med den sista uppgiften i organisation och ledarskap. Den är lyckligtvis väldigt enkel, vilket innebär att jag kan beta av den nästa gång jag arbetar med den.
Efter det är jag klar med kursen! Kan med hundra procent säkerhet säga att det blir ett väl godkänt eftersom jag fått vg+ på alla uppgifter utom en (fick vg på den).

Dennis stannade precis som senast kvar en extra dag. Han behövde dock inte kliva upp lika tidigt, vilket kändes bra eftersom det innebar att han fick mer sömn. Det kan man tyvärr inte påstå när det kom till mig. Försökte somna om efter att han hade gått/åkt, men det gick inte eftersom det kändes så fruktansvärt tomt. Man fick visserligen mer utrymme, men det var inte samma sak. Hade hellre legat och trängts med honom.


Avslutar med att säga att jag har varit bloggerska i tre år idag!



Hanna

Så för att du inte vill gå ut får inte Dennis gå ut??? Kunde han inte gått själv på förfesten ?!! Nej ta och skaffa barn istället så kan du ju sitta hemma för jämnan!



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?