I'm getting there!
Publicerat den

De senaste dagarna har varit väldigt händelserika - om man ser till studierna. Jag har nämligen lyckats avverka tre stycken uppgifter och en redovisning på bara två dagar, vilket innebär att den tidigare stora högen blivit mindre. Det återstår dock tretton stycken uppgifter (hade sexton i slutet av föregående vecka), men det skall inte vara några som helst problem att hinna med de innan årsskiftet om jag arbetar på i den här takten.

Det känns som att motivationen äntligen har kommit tillbaka (i samma utsträckning som tidigare), vilket med största sannolikhet beror på att mina föräldrar ordnat ett köksbord åt mig. Det har varit väldigt frustrerande att behöva arbeta i sovrummet av den anledningen att man känner sig en aning insträngd samt att det är svårt att anteckna då datorbordet är i det minsta laget. Det är dessutom betydligt lättare att koncentrera sig när man vistas i köket. Hur det kommer sig kan jag inte svara på, men både Dennis och jag har konstaterat att studierna går som bäst när jag får vara vid köksbordet.

Apropå Dennis. Han kommer faktiskt hit imorgon då vi skall spendera helgen tillsammans. Vi har dock inte planerat dagarna i lika stor utsträckning som senast han var här. Det är tänkt att vi skall ut och dansa på fredag, men mer än så har vi inte diskterat utan det återstår att se.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?