Something's wrong
Publicerat den

Det blev en tidig uppstigning denna morgon av den anledningen att jag under gårdagen bokade en tid på barnmorskemottagningen då jag ville förnya receptet på mina p-piller. Det visade sig dock att jag hade alldeles för högt undertryck (114/95), vilket innebar att man inte hade tillåtelse att skriva ut det utan det blev ett östrogenfritt piller istället - Cerazette. Det är sagt att jag skall konsumera dem i tre månader för att sedan komma tillbaka och undersöka blodtrycket, men om jag skall vara ärlig så kan det hända att jag väljer att inte lösa ut dem (fick e-recept) av den anledningen att det det känns dumt att chansa. Jag vill inte riskera att magsmärtorna och den strålande känslan i huvudet kommer tillbaka. Det har nämligen blivit bättre sedan jag valde att avsluta konsumtionen.

Det skulle vara intressant om man kunde få en förklaring till varför undertrycket har stuckit iväg. Det har varit högt i många år, vilket med största sannolikhet beror på pillerna. Det spelar egentligen ingen roll vad det är som orsakar det. Det skall inte vara såhär högt på någon som är ung, pigg och kry! Skall be läkaren att kolla på det i samband med att jag skall undersöka huvudet.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?