Where we're going
Publicerat den

Eftersom tiden har en tendens till att flyga iväg samt att vi vill vara förberedda har vi börjat att fundera över vad vi skall ta oss till efter studenten. Som det ser ut nu kommer Dennis att studera på ett datavetenskapligt program på högskola/universitet medan jag arbetar. Det kan dock hända att jag utbildar mig till fotograf först. Jag har nämligen hittat ett flertal kurser inom fotografering som jag skulle vilja gå. Det finns även en högskoleutbildning, men inriktningarna som fanns passade inte riktigt mig så det känns som att det är bäst att gå separata kurser, t.ex. barnfoto, fest- och bröllopsfotografi, porträttfoto, ljussättning i studio, street photagraphy, grundkurs i digitalfoto samt porträtt, människor och rörelse. Alla läses i Stockholm (flyttar förmodligen dit eller till Göteborg).

Risken finns att jag måste arbeta ett antal månader innan jag kan påbörja diverse kurser. Man får nämligen stå för kostnaderna själv, vilket jag är beredd att göra eftersom fotografering är någonting som jag brinner för - trots att jag inte har kommit särskilt långt. Mycket pga. att min kamera lämnades in för reparation bara några veckor efter att jag köpt den. Smidigt, Louise.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?