Home sweet home
Publicerat den

Det blev en tidig uppstigning denna morgon av den anledningen att vi skulle åka med tåget som gick från Vagnhärad kl.09:28. Vi befann oss hemma i Västerås två och en halv timme senare, men vi hann inte mer än att gå igenom posten förrän mina föräldrar ringde och sade att de stod utanför porten. Det var bestämt sedan tidigare att de skulle lämna Malte samt hjälpa oss att hämta en soffa (som Ni ser ovan), så det var bara att ta på sig skorna för att åka till Enhagen och hämta den nya familjemedlemmen.
Den var förvånansvärt fin, vilket även Dennis tyckte som till en början totalvägrade när jag visade en bild på den. Han ångrade sig alltså när han fick se den irl, så det lönar sig att vara envis.

De senaste timmarna har vi ägnat oss åt att möblera om, inreda (fick nya gardiner av mamma samt att jag fick hem objekt från Tradera. Bl.a. en tavla som nu hänger i vardagsrummet), flytta på sladdar, dammsuga m.m. Vi försöker nu ta en välbehövlig paus innan det är dags att knata iväg till affären för att införskaffa basvaror samt snacks till kvällen. Vi skall nämligen titta på XxX 2: The next level. Jag har visserligen redan sett den, men är villig att se den igen enbart för Dennis skull.

Avslutar inlägget med att säga: Fyfan, vad skönt det är att vara hemma! Nu saknas bara systemkameran, så är allting perfekt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?