I finally have time to do something else
Publicerat den

Det ser ut att bli en relativt lugn dag av den anledningen att jag inte behöver infinna mig i skolan förrän kl.13. Det är nämligen så att klassen har estetisk verksamhet på förmiddagen och eftersom jag läste den kursen i Falun innebär det att jag kan ta sovmorgon varje onsdag fram tills nästa termin då vi byter till religion.

Fördelen med att ha en lucka i schemat (eller rättare sagt tre då jag är ledig varje måndag, onsdag och torsdag förmiddag) är att jag inte behöver slita som ett djur sent in på kvällarna för att ha möjlighet att uppnå högsta betyg. Jag kan alltså använda mina förmiddagar till eventuella uppgifter och sedan ägna kvällarna åt att umgås med Dennis.
Det var stor brist på det förra året, så det skall bli skönt att ta igen det.

Det är tänkt att vi skall ta sällskap hem från skolan i eftermiddag när vi båda har slutat (mellan kl.16:00-16:30), men vi kommer att ta oss en sväng på stan först då jag är i behov av ett anteckningsblock till projektarbetet. Jag har ingen lust att behöva dra fram laptopen varje gång jag har ätit, så det får bli handskrivet. Projektet startar förövrigt på måndag och schemat kommer att se ut såhär:

Lchf v.36-40
Vila
v.41-42
GI-metoden
v.43-47
Vila v.48-49
Leucindieten
v.50-2
Vila v.3-4
Aschramdieten
v.5-9
Vila v.10-11
PMS-dieten v.12-16





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?