Fifty minutes
Publicerat den

Första skoldagen gick som väntat snabbt och smärtfritt. Den var dock allt annat än lugn av den anledningen att mina klasskamrater inte kunde vara tysta. De har en tendens att vara ouppmärksamma och har man otur kan de skrika random saker som ingen är intresserad av att höra - man vänjer sig även om man inte skall behöva göra det. Det är bara att le och se glad ut.

Den timmen vi vistades i klassrummet bestod av information angående det kommande schemat (det har inte fastställts ännu), projektarbetet, praktiken m.m. Det sistnämnda inträffar v.49-07 (med ledighet under jullovet) och som det är nu kommer jag att kontakta sju stycken skolor för att se om det finns en möjlighet att få assistera deras idrottslärare. Det borde inte vara några problem eftersom omdömet från min senaste plats finns till förfogande samt att jag är ute i god tid - som verkar vara uppskattat.

Min studieförsäkran har även postas, vilket innebär att pengarna hinner komma innan alla räkningar skall vara betalda. Den turen hade vi inte förra året eftersom läsåret började två dagar senare än i år.



Erika - En Svår Graviditet

Okej.

Thindra försöker med DRA ut dom. Uscha...



URL: http://erikaaaas.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?