Three days to go
Publicerat den

De senaste dagarna har varit både tråkiga och händelselösa av den anledningen att det inte finns någonting att göra pga. att systemkameran befinner sig på reparation samt att Dennis aldrig är ledig. Han har arbetat varje dag sedan han kom hit för två veckor sedan, vilket jag tycker är rent ut sagt förjävligt i och med att kroppen behöver vila. Han har t.o.m, med egna ord, uttryckt att det är alldeles för påfrestande för psyket att arbeta under dessa förhållanden och vi har därför bestämt oss för att åka hem så snart som möjligt (fredag).

Det bästa med hemkomsten måste ändå vara att vi får sova i vår säng, att vi kan äta mat som vi tycker om, att det finns tillgång till affärer, att vi inte behöver stå ut med folk som skriker och är otrevliga, varmvatten, frisk luft samt att vi inte behöver respektera andra än oss själva. Vi får inte glömma bort Malte också. Det har varit otroligt tomt utan honom, så det skall bli mysigt att få ha honom hemma igen. 



elin [foto & vardag]

sv; jasså, vad kul! det ska jag försöka fixa :)



URL: http://elinmargaretalanden.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?