Cupcake candy
Publicerat den



Gårdagen valde vi att spendera inomhus av den anledningen att vi inte ville riskera att bli blöta och eventuellt förkylda. Det regnade nämligen konstant och trots att jag inte har varit sjuk på två och ett halvt år kändes det som att det var dumt att ta risken att bli sängliggandes när sommarlovet börjar gå mot sitt slut. Det är nu man skall komma in i sina gamla rutiner vad gäller kliva upp i tid, hålla sig frisk m.m.

Eftersom det inte var aktuellt att t.ex. ta en promenad bestämde jag mig för att sysselsätta mig med att titta på tatueringar. Det må vara två dagar sedan som den senaste gjordes, men jag är redan sugen på en till. Ovan kan Ni se två motiv som jag väldigt gärna skulle vilja göra (med en personlig touch, såklart) och som det ser ut nu kommer det att beställas en tid lagom till min födelsedag. Tänkte att jag skulle unna mig en i present. Det blir isåfall den dyraste presenten hittills, men med tanke på att den skall sitta i ett ex antal år blir det väldigt billigt i längden.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?