Fool me once, shame on you.
Publicerat den

Dagen började med en polisanmälan mot en säljare på Tradera då han efter tre veckors tid fortfarande inte har skickat någon vara trots att jag betalade ett par timmar efter att auktionen avslutades. Det kan dock vara så att posten har strulat till det, men med tanke på att han vägrar svara när man försöker att komma i kontakt med honom är jag övertygad om att det handlar om en blåsning. Det känns rent ut sagt förjävligt av den anledningen att klänningen var otroligt fin samt att den finansierades av mitt skadestånd. Det handlade visserligen inte om någon stor summa pengar, men det är fortfarande lurendrejeri. Någonting som jag inte tolererar. Säljaren har därför anmälts till polisen och Tradera.

Det skall bli spännande att se hur detta artar sig med tanke på att polisen i Örebro ringde för två timmar sedan för att be om säljarens påstådda namn, adress, e-post och kontonummer (förmodar att de skall kolla upp min betalning till hans konto).





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?