Vi har äntligen hittat en lösning
Publicerat den

Efter månader av spring och djävulsskap tror vi oss ha hittat en lösning för hur katterna ska hålla sig lugna.

När vi för några dagar sedan gick ut på balkongen för att öppna ett fönster (den är inglasad) följde Eira och Engla nyfiket med ut och av någon anledning fastnade de för att vara där ute och det har nu blivit deras favoritplats. Varje morgon efter att de blivit utsläppta från badrummet (de sover fortfarande där pga. tapeten) springer de fram till dörren och signalerar att de vill ut. Nu gör de inte speciellt mycket när de väl är där ute, men det märks att de trivs där då de har blivit mycket lugnare.

När dörren är öppen håller de sig där ute istället för att springa runt som yra hönor i lägenheten, riva på tapeterna, riva i mattan och ligga på möbler som vi helst vill att de håller sig ifrån. Vi gör därför så att vi öppnar dörren det första vi gör på morgonen just för att de ska kunna vara där.

För första gången på länge känns det som att vi har hittat en hållbar lösning, men det återstår att se hur det utvecklas. Om de fortsätter att hålla sig lugna eller om energin kommer tillbaka. Vi hoppas givetvis på att detta ska hålla i sig då det är så otroligt skönt att inte behöva springa och hålla koll på de hela tiden. Det känns också som att de mår bättre, som att de känner att de har någonstans de kan gå när de är trötta (de sover oftast där).



Emma

Vi var där med hans mamma syster o styvpappa så kunde inte då :/ men vi ska dit snart igen till Ikea :D så då hör jag av mig :D



URL: http://mammaemmah.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?