Vi får se om allt slit har lönat sig
Publicerat den

Efter en relativt orolig natt sitter jag nu i soffan och väntar på att håret ska torka så att jag kan göra mig i ordning inför dagen. Då mitt tal handlar om hur vi dömer andras utseende känns det som att jag inte kan se ut hur som helst, så det är lika bra att försöka se så bra ut som möjligt. Jag hatar även att se risig ut då det känns som att jag liknar en grottmänniska eller något liknande.

Tack vare att vi under tisdagar och torsdagar får välja vad vi ska arbeta med (våra utmaningar på gymmet eller uppgifterna riktat mot den personliga träningen) har jag bestämt mig för att skippa gymmet idag av den anledningen att jag vill ha så mycket tid som möjligt till att förbereda och öva in mitt tal. Nu kommer jag givetvis inte sitta och plugga svenska under specialidrotten, utan jag kommer att göra det under lunchen. Jag vill dock känna att det finns tid om det skulle behövas.

Det ska bli spännande att se hur det går på nationella provet och då syftar jag inte enbart på det muntliga, utan i helten. Vi har nämligen den skriftliga delen om en vecka, vi har 300 min på oss och jag håller tummarna för att det kommer att finnas någonting bra att skriva om. Helst någonting som har med mitt förflutna att göra. Det skulle vara pricken över i:et då jag kommer att behöva dessa 5 h.

Förutom provet kommer det inte att hända så mycket mer idag än att jag tänkte städa här hemma. Vi tvättade igår och vi har alltid varit dåliga på att vika samt lägga in allting i våra garderober, så det känns som att det är läge att bli bättre på det nu.

När vi är klara med det tänkte jag försöka mig på naturkunskapen och sedan läsa några sidor ur engelskaboken. Vi fick dra fram inlämningsdatumet två veckor, så nu känner jag mig inte lika stressad över det. Nu känns det som att jag kommer kunna ta det i lugn och ro bara jag kommer igång med naturkunskapen.

Som Ni säkert redan har märkt pluggar jag en hel del, men vi har mycket uppgifter som ska göras så det är bara att le och se glad ut. Vi får sommarlov om 2 månader, så den sista tiden kan jag nog stå ut med.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?