Varför ska jag alltid vara ute i sista minuten?
Publicerat den

Det blev en tidig uppstigning denna morgon av den anledningen att jag hade svårt att sova, men inte pga. de vanliga faktorerna utan denna gång handlade det om att jag var/är tvungen att arbeta med förberedelserna inför det nationella provet som äger rum imorgon. Som det är nu kommer jag att få sitta uppe hela natten då jag endast har kommit halvvägs, vilket oroar mig.

Anledningen till att jag inte är klar beror på att det känns som att mitt tal är alldeles för rörigt, men jag hoppas att jag under dagen/natten får till det eftersom jag kommer att ha mitt framförande imorgon kl.13:40 (?). Förhoppningsvis går det bra, annars vet jag inte vad jag gör.

Tack vare att jag endast har en lektion idag (badminton) har jag gott om tid att arbeta med detta. Frågan är bara om jag vårdar tiden väl eller om det fortfarande kommer att stå stilla i huvudet på mig. Jag kommer iaf att stanna uppe tills jag är klar med mitt talmanus. Det spelar ingen roll om klockan så blir 05. Det ska vara klart idag!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?