Varför går det inte ihop?
Publicerat den

När Dennis under gårdagen ringde till sina föräldrar för att kolla sitt saldo (det gick inte i uttagsautomaten samt att han inte har någon internetdosa i och med att han inte är myndig) upptäckte han att det inte stämde, så jag bestämde mig för att sätta mig ner i köket med alla kvitton för att se hur mycket vi har spenderat i mat - om det ska finnas några pengar kvar till det eller inte.

Efter att ha gått igenom kvitton för tre månader upptäckte vi att saldot inte kan stämma då han borde ha mer pengar kvar. Det är vid såna här tillfällen som en internetdosa hade varit perfekt i och med att det är viktigt att vi dokumenterar alla inköp för att det här med budgeten ska fungera. Annars kan vi strunta i den och handla hej vilt i hopp om att sommaren ska fungera.

De senaste månaderna såg relativt okej ut även om jag såhär i efterhand inte borde ha spenderat så mycket på kläder, men det är ju någonting som jag behöver så bortkastade pengar har det absolut inte varit även om man kanske hade kunnat lägga dem på annat.

Eftersom det tar en stund att gå igenom kvitton för tre månader kom vi inte i säng förrän kl.23:20, men det gjorde mig ingenting eftersom jag faktiskt är ledig idag. Det var tänkt att jag denna morgon skulle få sova ut, men tack vare att jag glömde att stänga av alarmet under gårdagskvällen vaknade jag kl.07:20 av att telefonen ringde. Det resulterade i att jag inte kunde sova, så jag följde med Dennis upp och gjorde frukost till honom - mannagrynsgröt. Vi har ingenting annat hemma, så det fick duga så länge. Frågan är bara vad jag ska äta eftersom jag ätit gröt i två dagar nu. Jag börjar redan tröttna på det.

Dagen kommer inte att bjuda på någonting speciellt. Förmodligen kommer jag att arbeta med diverse uppgifter även om jag givetvis skulle vilja ligga och lata mig hela dagen. Det kommer dock inte att bli så då jag vill få så mycket som möjligt gjort.



Elin - Gravid v.32

han kan ha internet dosa innan han är 18, jag hade det.. Då kan man bara kolla saldo o inget annat.. Men man måpste ha förälders underskrift för att kunna skaffa en sådan



URL: http://summermom.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?