Hur lyckas jag egentligen?
Publicerat den

Trots att jag under morgonen hade stor ångest över det här med nationella provet mår jag nu mycket bättre och allt tack vare att jag valde att åka till badmintonhallen. Det märks att jag mår så mycket bättre av att vara fysiskt aktiv, så nu längtar jag tills jag får skadeståndet så att jag kan köpa ett årskort till simhallen. Det känns som att jag kan behöva det i och med att det har varit väldigt stressigt den senaste tiden.

En annan anledning till att jag mår bättre beror på att jag äntligen har kommit igång med svenskan. Faktum är att jag så gott som är klar. Det är endast avslutningen som saknas, men den kommer jag att hinna med under kvällen. Detta innebär att jag inte behöver sitta uppe inatt, utan jag kan lägga mig i tid med gott samvete inför morgondagen.

Som Ni säkert redan förstår så har det varit tomt här i bloggen under dagen pga. att jag har haft fullt upp med mitt talmanus. När jag började imorse hade jag endast skrivit 315 ord och jag har nu tack vare allt slit kommit upp i 893 ord. Jag är otroligt stolt över mig själv som klarade av detta ännu en gång. Det är typiskt mig att slutföra ett arbete i sista minuten och jag tror att det beror på att hjärntorkan släpper då. Av någon anledning. Det blir givetvis stressigt, men jag är bara glad om jag blir klar i tid vilket jag nu också blir.

Förutom skrivandet har jag under dagen pysslat i Photoshop då jag har lovat Louise en ny header. Jag satte ihop en åt henne för snart 1 år sedan och nu är det dags igen. Alltid lika roligt att hjälpa till. Om det är någon annan som är intresserad av en ny header eller design får Ni gärna säga till.



Louise - Mamma till Wilde & en till i magen

Du är så otroligt snäll som hjälper mig Louise! <3



Och lycka till i morgon, de klarar du galant!! :D



URL: http://louisevestin.blogspot.com/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?