Sommaren ligger i luften
Publicerat den

Det märks klart och tydligt att sommaren är på väg när det inte går att sova pga. att det är för ljust i rummet trots att man har hängt upp en stor pläd för fönstret. Jag klagar dock inte i och med att sommaren är någonting av det bästa jag vet, så hädanefter kommer jag att vara glad över den lilla sömn jag faktiskt får istället för att åma mig över den jag går miste om.

Som vanligt är det strålande väder och det är vid såna här tillfällen jag önskar att jag hade en bättre kamera eftersom chansen att ta bra bilder är stor. Det är tänkt att min blivande kamera ska betalas med en del av skadeståndet och skulle det inte rulla in snart kommer Kronofogden att höra av mig då det är tre månader sedan de skickade ut information om hur mycket jag kommer att få per månad. Jag tycker att det är alldeles för lång tid, så på tisdag eller onsdag är det tänkt att jag ska ringa till dem och kolla läget.

Eftersom det fortfarande är morgon har Dennis och jag inte hunnit beta av så mycket mer än påklädning samt disk (det var han som fick ta tag i disken då det var/är hans tur) och snart är det dags för frukost. Det får bli varma mackor i och med att det är det enda vi har. Vi ska nämligen passa på att storhandla nu när vi får besök av min familj (minus syrran, som vanligt i och med att hon inte bor hemma) och vi då har tillgång till bil eller skjuts, beroende på hur man ser det.

Under dagen kommer vi alltså att få besök och det är då tänkt att vi bl.a. ska till IKEA och Willys, men det kan även hända att vi slinker in på Ö&B då Dennis vill dit och kika på någonting till sin cykel - om jag inte minns fel ? Den ligger nämligen i delar på vår balkong då den har fått punktering tre gånger på raken inom loppet av någon vecka. Dennis väntar därför på att hans föräldrar ska komma med tillhörande däck (de däcken som sitter på nu är till en annan cykel vilket kan vara orsaken till punkteringarna) och skulle de inte göra det vill ha köpa nya, så jag antar att det kan vara det han vill kika på hos Ö&B då det inte fanns någonting bra på Biltema.

När vi alla är klara med handlandet är det tänkt att vi ska åka hem till lägenheten och äta mat - lasagne. Vad som kommer att hända sen vet jag inte, men förmodligen blir det så att vi tittar på tv eller spelar något spel förutsatt att de tar med sig ett (vi har pratat om det tidigare, så vi får se om de hittade något).





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?