Heldag med familjen
Publicerat den

Denna dag har gått åt till att spendera tid med min familj. De svängde in på parkeringen när klockan var 12:50 och de kom då upp till lägenheten för att lämna ingredienser till dagens mat samt tjåla en stund. Vi åkte sedan raka vägen till IKEA för att ta en titt på den nya lokalen och ska jag vara ärlig var den inte särskilt märkvärdig då det på något sätt kändes mindre samt att det var dåligt att man inte fick ha kundvagnar på den översta våningen.

Till en början var det tänkt att vi endast skulle köpa en ny tvättkorg samt ett lakan, men det slutade med att vi även fick ett laptopbord, ett par lådor och en roller med oss hem. Det tackar vi för

När vi kände oss klara på IKEA åkte vi vidare till Djurmagazinet då mamma behövde köpa sand till familjernas hamstrar. Jag passade då på att kika på ett kaninkoppel att använda till hoppningen (Malte ska bli hoppkanin), men de som fanns där var tre till fyra gånger dyrare än det jag kikat på hos Grand-Prix. Det känns därför som att det är lika bra att beställa ett där eftersom jag kommer undan med en slant.

Efter att sanden betalats åkte vi vidare till Willys då Dennis och jag behövde storhandla pga. att både kyl och frys var urlänsat hemma hos oss. Det gick som väntat bra och det gick inte på lika mycket som jag trodde att det skulle göra, vilket alltid är ett plus.

Storhandlingen var det sista vi gjorde innan vi åkte tillbaka till lägenheten för att äta. Mamma fick dock bereda maten då jag hade fullt upp med att färga håret. Det första hon sade när hon klev innanför dörren var nämligen:"Färga håret brunt!" och mitt svar blev då att jag kunde göra det om hon betalade för färgen, vilket hon också gjorde. Det innebär alltså att jag i skrivandets stund är brunett. Resultatet ser Ni till höger (i menyn) genom att titta på min profilbild. En större version av bilden kommer upp senare.

Pga. att färgen satt i när lasagnen stod i ugnen kunde jag inte blåsa håret förrän efter vi alla ätit klart, men det gjorde nog inte så mycket egentligen. Det kändes bara allmänt konstigt att sitta med en turban på huvudet vid köksbordet. Det är inte någonting som jag i normala fall brukar göra.

Folket valde att åka hem kl.18 och det ansåg jag vara en lagom tid i och med att de faktiskt hann vara här i hela fem timmar. Pappa klarade sig bra trots katterna och vi får hoppas att han inte drabbas av allergin imorgon. Det blev så förra gången, så vi får hoppas att han klarar sig från det denna gång.



Ninni

Ska du ha en sele till hoppkanin skulle jag råda dig att kolla hos Trocaderos istället. =)

http://www.tsk_kaniner.3w.se/



Där finns flertalet olika färger, modeller och storlekar.

Kostar kanske några kronor mer, men jag tycker det är värt det.

Har beställt en därifrån till Bosse och är jättenöjd!



URL: http://ninnicharlotte.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?