Tänk vad härligt det är med sol och värme
Publicerat den

När Dennis och jag satt i bilen mot Vagnhärad under gårdagen bestämde vi oss för att under dagen (d.v.s. idag) åka till Hälla för att kika på ett PC-spel som Dennis har varit intresserad av den senaste tiden, men pga. det vackra vädret bestämde vi oss för att gå dit. Det visade sig vara en bra idé dels för att man måste ta vara på det fina vädret, men också för att vi kände att vi behövde aktivera oss efter ett par dagars inaktivitet.

Det var egentligen tänkt att vi endast skulle gå på stan, men pga. att spelet var så pass dyrt på GAME bestämde vi oss för att gå till Hälla. Väl där började med Siba, men pga. att det var lika dyrt där som i stan gick vi över till Elgiganten. Där visade det sig att spelet inte fanns i lager och det slutade då med att vi gick in på OnOff. Han hade turen att hitta det där till ett pris av 399:- (en hundring billigare än på GAME och Siba).

När spelet var betalt svängde vi in på McDonalds för att köpa glass. Dennis tyckte dock att vi skulle äta istället, men det hade då känts som att vi gått den där promenaden i onödan om vi ändå skulle fylla på med äckliga och onyttiga kalorier. Nu kanske inte glass är så nyttigt heller, men det är fan så mycket bättre än en fet hamburgare med pommes och dricka. Det slutade iaf med att jag övertygade honom att vi skulle äta varma mackor hemma istället och det fick också bli så. Glassen fick därför följa med mig på vägen mot bussen.

Det var tänkt att vi skulle gå hem eftersom vi varit så flitiga och gått dit, men pga. att Dennis mådde illa samt att jag hade sånt skoskav (mina tår tycker inte om Converse) bestämde vi oss för att åka buss. Väl på bussen fick vi bevittna när chauffören kastade av två resenärer av den anledningen att de inte hade några biljetter. Här i Västmanland går det nämligen att köpa biljetter via telefonen (det var så jag fick böter) och dessa hade inte beställd dem än utan tänkte göra det på bussen. Det tog dock hundra år innan det hände någonting och chauffören fick då nog och kastade av dem. De blev då väldigt griniga och förstod inte varför de inte fick åka med när det hela egentligen var väldigt enkelt. De hade inte betalat för någon biljett!

Det är ca 80 minuter sedan vi kom hem, vilket innebär att vi var borta i 3 h. Det var tänkt att jag skulle ta ett par bilder på vägen, men det blev inte så då jag var tvungen att hållla i jackan så gott som konstant pga. värmen. Vi får hoppas att det finns möjlighet någon annan gång så att det kommer någonting nytt hit istället för mangabilder hela tiden. Det känns som att det börjar bli tjatigt med det.

Förhoppningsvis kommer det upp väldigt mycket nytt här under eller efter sommaren då jag bestämt mig för att investera i en systemkamera det första jag gör när jag fått en del av mitt skadestånd. Exakt vilken modell det blir har jag ännu inte bestämt mig för, men en ny kamera blir det iaf.

Förutom promenaden till Hälla samt letandet efter en kamera har jag beställt en kaninbur som kommer om 5-14 dagar. Den kostade mig 473:- (frakten är medräknad) vilket är den billigaste buren i nyskick som jag någonsin köpt. Ett kap, med andra ord. Nu måste jag bara bestämma mig för vilken av hanarna jag vill ha.

Efter att ha kikat på bilderna av dem tror jag att jag har bestämt mig för vem jag vill ha när det kommer till utseendet. Det ser dock ut som att han (som jag gillar mest) är väldigt blyg och det är jag inte intresserad av, utan jag vill ha en kanin som är framåt. Jag funderar därför på om jag inte ska fråga uppfödaren om deras personligheter då det känns som att det underlättar mitt val.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?