Varför ska det vara så svårt att bestämma sig?
Publicerat den

Create myspace graphic with Gickr


Som tidigare nämnt funderar jag på om jag inte ska ta och bli brunett istället för att traggla med den röda färgen, men som det är nu kan jag inte riktigt bestämma mig då jag är rädd för att det kommer att se förjävligt ut. Nu vet jag visserligen sedan tidigare att jag passar i båda dessa färger, men ändå är jag rädd för att "släppa taget" och prova någonting nytt (tänkte prova någon brun nyans som jag tidigare aldrig har haft).

Anledningen till att jag har fastnat för rött beror dels på att jag trivs i det, men också på att det är annorlunda. Det finns ingen som föds med knallrött som naturlig hårfärg samt att det är sällan man ser rödtottar på stan. Majoriteten av de människor man stöter på är antingen brunetter eller blondiner. Det förekommer givetvis andra färger, men det känns som att det är brunt och blont som är de vanliga färgerna eller hur man säger.

Skulle det bli så att jag väljer att go brown kommer det att ske nu under helgen då vi under morgondagen ska till Erikslund för att bl.a. gå på Ikea samt storhandla. Som det är nu kan jag inte ge något direkt svar angående hur det blir, men både Dennis och mamma tycker att det är dags för ge upp det röda så det kanske är lika bra.

Vad tycker Ni?





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?