Ett överskott av kärlek
Publicerat den

De senaste nätterna har jag sovit väldigt dåligt av den anledningen att det är för trångt i sängen som Dennis och jag delar samt att det är för ljust i rummet trots att vi har hängt för en filt över fönstret. Bristen på sömn samt andra faktorer gjorde att jag under gårdagen drabbades av ett relativt dåligt humör, vilket inte var särskilt roligt för Dennis då han fullkomligt hatar när jag inte är glad. Det kan jag förstå eftersom jag hatar när han är sur, grinig, irriterad eller arg. Det är så mycket roligare när ens partner är på bra humör.

Denna morgon känner jag dock att livsglädjen och humöret har kommit tillbaka och vad det beror på vet jag inte, men jag skulle tippa på att kvällens hemfärd kan ha någonting med saken att göra. Efter att ha varit borta i fyra dagar känns det nämligen som att det är dags att åka hem av den anledningen att det kan vara skönt att landa några dagar innan man återgår till skolan. Det känns även som att det är dags att lägga på ett kol vad gäller skolan och eftersom jag arbetar som bäst hemma kanske det är dags att dra sig ditåt.

Dagen kommer inte att bjuda på någonting speciellt förutom att jag ska försöka plugga samt att jag måste bestämma mig för vilken kanin jag vill ha. Uppfödaren som jag kontaktade för tre veckor sedan skickade nämligen ett par bilder på hanarna (två stycken) som är till salu igår och det gäller nu för mig att bestämma mig för vilken jag vill ha. Jag behöver inte ha bråttom i och med att jag står först i kön, men eftersom de är leveransklara på Valborg känns det som att det är smidigast att komma med ett besked så snart som möjligt.

När Malte (som han kommer att heta) har flyttat in hos oss kommer vi inte längre ha någon möjlighet att åka bort så mycket som vi gör nu, men det gör för mig ingenting eftersom jag inte är speciellt förtjust i att åka och hälsa på andra då jag trivs väldigt bra hemma. Skulle vi mot förmodan vilja åka bort båda två någon gång går det absolut att lösa då jag anser att allt går bara man vill. Hur vi löser det får vi ta då i och med att det inte är någon idé att ta ut någonting i förskott. Dennis behöver därför inte oroa sig så mycket som han för tillfället gör, utan vi tar det som det kommer.

Anledningen till att jag vill ha en ny kanin trots att jag sade att det fick vara nog efter Holly beror dels på att jag fullkomligt älskar kaniner. Dels på att jag känner att jag har så mycket kärlek att ge och eftersom det inte är läge att bilda familj riktigt än väljer jag att dela med mig av den till djuren istället.

Dennis har frågat varför katterna inte räcker och det beror på att det är så mycket lättare att ta hand om en kanin. De har ett helt annat lugn, de leker på ett helt annat sätt, de är keligare (enligt mig) m.m. Min familj har även ägt ett x antal kaniner och det har då blivit så att man fastnat för de små liven.



sara h

Är det dom där chinchilla färgs kaninerna du har valt ? I så fall är det väl inte så svårt att välja eftersom dom ser nästan likadana ut.

:)



URL: http://sarishaglis.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?