Jag fullkomligt hatar att vara ifrån dig
Publicerat den

Bara efter att ha spenderat 18 timmar i Smedjebacken har jag insett hur mycket jag faktiskt trivs hemma i Västerås. Mycket tack vare Dennis då jag känner mig väldigt trygg med honom och det är en anledning till varför jag känner mig ensam fast jag i skrivandets stund har sällskap. Han är för mig en del av familjen, så det känns tomt och tråkigt utan honom. Som om det är någonting som fattas - som det alltid gör när vi är ifrån varandra oavsett om det handlar om minuter, timmar eller dagar.

De senaste dagarna har det stått still i huvudet, vilket har resulterat till att jag har haft svårt för mina uppgifter. Pga. att jag inte ville sitta i vardagsrummet och stirra rätt in i väggen följde jag med Elias, Alex och Robert till Berga(kul). Vi spelade basket i ungefär en timme innan vi tröttnade och gick "hem". Väl "hemma" försöka jag arbeta på hemstudieuppgiften, men det gick inget bra av den anledningen att den information som jag ska söka efter inte finns på google. Jag kan inte hitta den någonstans, vilket gör det hela mycket svårare.

Från det att vi gick ifrån Berga tills jag valde att släcka lampan (kl.23:59) och försöka sova satt jag vid datorn. Jag gjorde ingenting speciellt, utan satt mest och tänkte på hur mycket jag hatar att vara ifrån Dennis. Det är något av det värsta jag vet.

Pga. att jag saknar Dennis hade jag svårt för att sova, vilket även han hade då han nu under morgonen berättat att han sovit på min sida av sängen. Älskling, da. ♥
Det ska bli skönt att få komma hem (imorgon) och sova bredvid honom, vara i hans närhet. Det är något av det bästa jag vet! Tills dess ska jag umgås med familjen och en del av släkten då vi under dagen kommer att åka till min faster Annelie då min kusin Ida fyller 11 år (?).

Vi kommer att åka dit fram mot 18-tiden då hennes fästman är på jobbet under dagen. När vi sedan har kommit hem från kalaset är det tänkt att vi ska titta på film. Vi har ännu inte bestämt vilken vi ska se (hyrfilm), men det kommer säkert sluta med att jag får välja och då blir det Knight and Day med Tom Cruise och Cameron Diaz.

Dagen har inte så mycket mer att bjuda på, utan jag ska försöka att arbeta med någon av mina uppgifter i hopp om att jag ska komma ett steg närmare en slutföring - som jag kallar det.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?