Det känns som att sommaren är på väg
Publicerat den

Tack vare det fortsatt fina vädret vankas det även denna dag en promenad som kommer att ske antingen under eftermiddagen eller under kvällen. Det blir dock så att vi går den ordinarie vägen istället för samma slinga som igår av den anledningen att jag måste leta reda på kvinnojourens lokal då jag har ett inbokat besök där imorgon kl.09. I och med att jag passerar gatan varje dag i samband med att jag åker till skolan vet jag på ett ungefär vart det ligger. Jag känner dock att jag vill veta exakt vilken byggnad samt ingång det är så att jag inte behöver vara ute i för god tid. Om Ni förstår hur jag menar.

Vad är det då jag ska göra hos kvinnojouren? Det är ingenting allvarligt, utan jag ska dit och få information angående programmet som R blivit dömd till. Vilken sorts information det handlar om avslöjar jag dock inte eftersom det inte berör Er.

Som det ser ut nu kommer det att bli en fullspäckad morgondag då jag först ska på mötet/besöket samt att vi fram mot sena eftermiddagen åker till Dennis föräldrar då de vill träffa oss en sväng. Vi kommer dock inte spendera hela lovet där, utan det handlar endast om ett par enstaka dagar.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?