Det är dags för fredagsmys
Publicerat den

Det är strålande väder ute denna fredagseftermiddag, men trots det sitter jag inne i köket och ugglar. Dennis är nämligen i skolan medan mitt påsklov började igår. Jag sitter alltså och inväntar honom samtidigt som jag lyssnar på musik samt pysslar med alla bloggdesigner. Nathalie's header är klar och finns nu på hennes blogg. Nu har jag endast Caroline kvar, så jag ska försöka att lägga på ett kol. Det står för tillfället stilla i huvudet då de flesta idéer har tagit slut. Jag behöver lite inspiration, känner jag. Pixel Icons

Större delen av dagen kommer jag att spendera framför datorn då jag tänkte försöka arbeta med naturkunskapen. Jag kommer dock inte sitta inne hela dagen då Dennis och jag har kommit överens om att ta en promenad när han kommit hem. Vi kommer även att gå till affären och köpa oss någonting gott (får se vad det blir) till filmen ikväll - V for Vendetta.

Disken skall även tas omhand och eftersom det var min tur igår, men att det inte blev av (då jag glömt vem som diskade föregående dag) får jag ta hand om det efter filmen. Det är inte så mycket, så det går på bara några ynka minuter.

Hur resten av helgen kommer att se ut vet jag ännu inte, men som det är nu kommer jag att plugga arslet av mig då jag har bestämt mig för att den förbannade naturkunskapen ska bli klar med tanke på att jag legat efter så pass länge nu (2 veckors arbete). Rehabilitering måste jag plugga inför redovisningen också.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?