Hur kan det vara så roligt att lära sig nya saker?
Publicerat den

Under dagen har det varit tomt här i bloggen av den anledningen att jag har haft fullt upp med projektet i rehabilitering och habilitering. Det var tänkt att en av mina gruppmedlemmar skulle sätta ihop vår powerpoint-presentation, men pga. att vi endast har morgondagen på oss att bli klara med uppgiften tog jag mig friheten att göra det istället. Förhoppningsvis gör det ingenting, men det återstår att se vad de säger när de får veta imorgon.

Ska jag vara ärlig har jag inte gjort någonting mer idag, utan hela min tid har gått åt till rehabiliteringen. Nu tar jag dock en paus efter att ha ätit ris med nuggets, bearnaisesås, sallad och gurka. När maten har smält tänkte jag ta det lugnt en stund. Det tycker jag att jag har förtjänat efter det flitiga arbetet.

Till kvällen blir det mer arbete, men då i form av att läsa engelskaboken. Jag har varit väldigt dålig på det den senaste tiden då jag varit rädd för att jag ska läsa ut den vid ett läsningstillfälle. Jag får helt enkelt dela upp det så att jag läser ett visst antal sidor varje gång för att förhindra detta. Recensionen ska ändå inte vara klar förrän den 10/5.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?