Puppan sprack och ut kom fjärilen
Publicerat den

Efter en promenad i det härliga vårvädret är vi tillbaka i lägenheten och ska snart till att laga mat. Vad det blir har vi ännu inte kommit överens om. Dennis vill äta korv med bröd medan jag vill äta schnitzel med mos eller nuggets med ris och bearnaisesås, men det verkar inte som att det lockar honom då han verkligen har fastnat för det här med korv. Det känns dock som att vi äter det hela tiden, så jag är nu sugen på lite variation.

Det blev en kort promenad då det blåser väldigt mycket ute. Det var dock skönt att få komma utanför lägenheten samt röra på sig. Vi tillbringar alldeles för mycket tid i lägenheten, men det kommer att bli ändring på det nu när det börjar bli så fint väder. Jag hatar nämligen vinter, kyla och snö vilket har varit en anledning till att vi har blivit stillasittandes här de senaste månaderna. Nu känns det som att jag vågar mig ut på olika aktiviteter, vilket jag även ser fram emot.







Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?